12 november 2018

Adriaans verhaal Tomaten, dat hijzelf als nagenoeg mainstream betitelt, heeft een plek gevonden in het geweldige online tijdschrift De Vallei, en wel in mummer 39. Het tijdschrift verschijnt in pdf-formaat en is online te lezen, te downloaden en te printen. Aanrader.

13 september 2018

Het rondsluimerende verhaal "De Apocalyptische Dans" heeft terecht een plekje gevonden in het almaar beter wordende tijdschrift SF Terra, en wel in mummer 262. Het is het eerste verhaal rond de exotheoloog Hans Tijkel over wie we het laatste woord nog niet gehoord hebben, zo voelen wij aan ons doorgaans goed ingelichte water.

28 augustus 2018

Adriaan wilde kennelijk een spelletje vier-op-een-rij winnen. Want nu staat zijn verhaal "De Overlevende Van Lichting 28D" in nummer 47 van het fabuleuze tijdschrift Fantastische Vertellingen. Naar eigen zeggen liet hij zich inspireren door de verhalen over "De Noordelijke Stad" van Thomas Ligotti. Maar eerlijk gezegd maakte hij daar heel iets anders van. Het zal de eigen inbreng van de auteur wezen. Jammer toch dat goede verhalen steeds anders moeten zijn.

23 juni 2018

Na de eerste publicatie van "Armageddon Rhapsody" in een andere taal vorig jaar, in het Lets, verschijnt het verhaal nu in het Engels. Het staat in het juninummer van online tijdschrift Soft Cartel.

25 mei 2018

Adriaan heeft een hat-trick gescoord: verhalen in drie opeenvolgende nummers van het onvolprezen tijdschrift Fantastische Vertellingen. Het verhaal in kwestie heet "Terug naar Cumberley" en valt in de nostalgische categorie van Engelse landhuis/spookhuis/kasteel verhalen. Er blijkt echt iets te bestaan dat Cumberley heet, maar internet geeft weinig uitsluitsel omtrent betekenis en locatie.

1 april 2018

Adriaans verhaal "Vlucht 666 uit Azerbeidzjan" staat in nummer 134 van het pseudonormale tijdschrift Portulaan. Het is één van zijn verhalen waar God in voorkomt, een verschijnsel dat Adriaan wezenloos intrigeert.

21 februari 2018

Alweer een verhaal van Adriaan in het subculturele tijdschrift Fantastische Vertellingen nummer 45. Het verhaal heet "Vijf Gasten Om Middernacht". Ooit wederrechtelijk afgewezen voor de themawedstrijd 5 van Pure Fantasy vindt het nu gelukkig toch nog zijn weg naar het kleine publiek. Niet alleen vanwege het artikel over de jonge jaren van Paul Harland, maar ook omdat we ons aan doorgaans betrouwbare bron laven, bevelen we nu meer dan ooit aan om een abonnement te nemen op Fantastische Vertellingen.

14 december 2017

In het 44ste nummer van het onovertroffen kwartaaltijdschrift Fantastische Vertellingen staat Adriaans verhaal "De Teloorgang Van Vyones". Vyones, ken je dat niet ergens van? Inderdaad, het betreft een hommage aan niemand minder dan Clark Ashton Smith, die samen met H. P. Lovecraft en Robert E. Howard het tijdschrift Weird Tales tot grote hoogten wist te stuwen. Als je nu prettige herinneringen voelt opborrelen, aarzel dan niet en bestel het nummer. Maar als je gewoon nieuwsgierig bent, kan het ook best de moeite waard zijn.

8 december 2017

Adriaans succesvolste verhaal "De Hondjes Van Etretat" staat in het 37e nummer van het zelfprint culturele tijdschrift De Vallei. Een prachtig tijdschrift dat het verdient om in druk te verschijnen. Het is een pdf dus je kunt het downloaden. Doen.

29 november 2017

Adriaans verhaal "Armageddon Rapsodie" staat in het novembernummer van het Estlandse online tijdschrift Reaktor (onder de titel "Viimsepäeva rhapsoodia"). Als je het in het Ests wilt lezen, kun je het HIER vinden.

3 oktober 2017

Adriaans mainstream verhaal "De Bekering" staat in het 3e nummer van 2017 van het Vlaams-Nederlandse literaire/culturele tijdschrift Schoon Schip. Adriaan schreef het in een opwelling naar aanleiding van een lulkoekprogramma op tv over literatuur, waarvan hij terecht de titel is vergeten.

24 september 2017

Adriaans verhaal "Hello Kitty" staat in het 4e nummer van 2017 van het Belgische culturele tijdschrift Portulaan. Het zou volgens bronnen gebaseerd zijn op herinneringen aan een korte vrijage met de studie Natuurkunde.

26 december 2016

Adriaans verhaal "Tomaten" staat in het Belgische culturele tijdschrift Portulaan nummer 129. Naar eigen zeggen een magisch-realitisch verhaal dat geheel op de waarheid leunt. Het verhaal werd eerder dit jaar door een literair tijdschrift afgewezen omdat het te talig zou zijn.