2 april 2019

Adriaans verhaal "Winter, aldoor winter" staat in nummer 14 van het allerkleinste tijdschrift ter wereld Tjonge. De titel stamt uit een songtekst van De Kift. Het verhaal ging echter zo'n beetje zijn eigen gang en kwam uiteindelijk in Tjonge terecht. Adriaan vindt dat het echt nog gekker moet worden.

5 maart 2019

Adriaans verhaal "Xtreme Teleshopping" staat in nummer 49 van het fabeltastische tijdschrift Fantastische Vertellingen. Een humoristisch verhaal met een knipoog naar allerhande stereotypen. Adriaan draagt dit verhaal op aan de nu grotendeels vergeten schrijver Robert Sheckley.

25 december 2018

Adriaans verhaal "Het Ding Onder De Jachthut" staat in het verontrustende boek "Lovecraft In De Polder". Het boek staat vol met verhalen van polderende schrijvers die ook niet weten waar ze het over hebben. Dit kan niet zonder gevolgen blijven, let op onze woorden.

16 december 2018

Adriaans verhaal "Een Vakantiehuisje Met Karakter" staat in nummer 48 van het fantastische tijdschrift Fantastische Vertellingen. Centraal staat de vraag wat er nu eigenlijk eng is in een spookhuis. Adriaan vond de inspiratie voor dit verhaal in het voortreffelijk onovertroffen boek "The Haunting Of Hill House" van Shirley Jackson.

14 december 2018

5 van Adriaans vroege SF verhalen zijn opgenomen in een Pools e-boek met een schitterende cover: "Za tamas - Fantastyka niderlandzka w praktyce i w teorii (Achter de dijk - Nederlandse Fantastiek in de praktijk en in theorie)". In totaal bevat het boek 20 verhalen van 6 Nederlandse auteurs, aangevuld met 5 artikelen die verband houden met het onderwerp of de Nederlandse taal. Adriaan is heel blij met de selectie van zijn verhalen. Hij wil speciaal de vertalers bedanken: Damian Olzewski voor "De Anomalie", Jagoda Gierska voor "Wachtend Op Voortplanting", Katarzyna Dydak voor "Voor Moeder", Natalia Plaza for "Izaks Angst", and Piotr Pojnar voor "Armageddon Rapsodie".

12 november 2018

Adriaans verhaal Tomaten, dat hijzelf als nagenoeg mainstream betitelt, heeft een plek gevonden in het geweldige online tijdschrift De Vallei, en wel in mummer 39. Het tijdschrift verschijnt in pdf-formaat en is online te lezen, te downloaden en te printen. Aanrader.

13 september 2018

Het rondsluimerende verhaal "De Apocalyptische Dans" heeft terecht een plekje gevonden in het almaar beter wordende tijdschrift SF Terra, en wel in mummer 262. Het is het eerste verhaal rond de exotheoloog Hans Tijkel over wie we het laatste woord nog niet gehoord hebben, zo voelen wij aan ons doorgaans goed ingelichte water.

28 augustus 2018

Adriaan wilde kennelijk een spelletje vier-op-een-rij winnen. Want nu staat zijn verhaal "De Overlevende Van Lichting 28D" in nummer 47 van het fabuleuze tijdschrift Fantastische Vertellingen. Naar eigen zeggen liet hij zich inspireren door de verhalen over "De Noordelijke Stad" van Thomas Ligotti. Maar eerlijk gezegd maakte hij daar heel iets anders van. Het zal de eigen inbreng van de auteur wezen. Jammer toch dat goede verhalen steeds anders moeten zijn.

23 juni 2018

Na de eerste publicatie van "Armageddon Rhapsody" in een andere taal vorig jaar, in het Lets, verschijnt het verhaal nu in het Engels. Het staat in het juninummer van online tijdschrift Soft Cartel.

25 mei 2018

Adriaan heeft een hat-trick gescoord: verhalen in drie opeenvolgende nummers van het onvolprezen tijdschrift Fantastische Vertellingen. Het verhaal in kwestie heet "Terug naar Cumberley" en valt in de nostalgische categorie van Engelse landhuis/spookhuis/kasteel verhalen. Er blijkt echt iets te bestaan dat Cumberley heet, maar internet geeft weinig uitsluitsel omtrent betekenis en locatie.

1 april 2018

Adriaans verhaal "Vlucht 666 uit Azerbeidzjan" staat in nummer 134 van het pseudonormale tijdschrift Portulaan. Het is één van zijn verhalen waar God in voorkomt, een verschijnsel dat Adriaan wezenloos intrigeert.

21 februari 2018

Alweer een verhaal van Adriaan in het subculturele tijdschrift Fantastische Vertellingen nummer 45. Het verhaal heet "Vijf Gasten Om Middernacht". Ooit wederrechtelijk afgewezen voor de themawedstrijd 5 van Pure Fantasy vindt het nu gelukkig toch nog zijn weg naar het kleine publiek. Niet alleen vanwege het artikel over de jonge jaren van Paul Harland, maar ook omdat we ons aan doorgaans betrouwbare bron laven, bevelen we nu meer dan ooit aan om een abonnement te nemen op Fantastische Vertellingen.